Praktisk og stilren indretning – hvad skal du hænge på dine vægge i 2022? 

Når du skal indrette ny bolig, eller når du skal opgradere eller renovere den gamle, er der mange ting, du skal forholde dig til, når det kommer til indretning. Her skal du naturligvis først og fremmest vælge nogle smukke og praktiske møbler til at udfylde gulvpladsen i de forskellige rum og til at gøre boligen brugbar og behagelig at opholde sig i. 

Du skal også tænke på praktisk og hyggelig belysning, så du kan holde mørket på afstand i vintermånederne. Men har du også lagt en plan for dine vægge? Din vægge spiller en stor rolle i dit hjem, da det er udtrykket på dine vægge, som definerer udtrykket i hele rummet. 

Derfor er indretning af vægge vigtigt at tænke over, og her handler det ikke kun om at vælge nogle flotte farver – indretning af vægge indeholder også mange andre ting, som gør væggene både pænere og mere funktionelle. 

Spejle giver lys og elegance 

Spejle fra Mini Montana er en moderne måde at indrette vægge i hjemmet på. Det kan selvfølgelig være det store spejl til soveværelset eller garderoben, men du kan også nemt indrette dine vægge med mindre spejle i eksempelvis stuen og entreen, hvor spejlet vil spille flere roller end bare at give dig et sted at sætte håret. 

Et spejl giver en stor og lys overflade, som reflektere lys fra både vinduer og lamper, og du vil derfor få dobbelt så meget ud af lyset med et spejl på væggen. Derfor kan et spejl være et godt valg til et mørkt hjørne eller en mørk krog i eksempelvis stuen, hvor spejlet vil suge lyset fra vinduer og lamper til sig og kaste det tilbage ud i rummet. 

Derfor får et spejl også dit rum til at virke større. Den spejlende overflade er en god kontrast til de faste vægge, for spejlet vil ændre på rumfølelsen og skabe et indtryk af, at rummet er større, end det er. Derfor er spejle også et godt valg til mindre rum som eksempelvis en entre eller et værelse.

Endeligt er moderne spejle fra eksempelvis Mini Montana serien også et stilsikkert valg, som vil klæde dig væg med masser af moderne elegance, der vil passe godt ind i resten af boligens moderne interiør. Et spejl fra Mini Montana serien er minimalistisk og passer derfor perfekt ind i den moderne skandinaviske bolig. 

Smarte opbevaringsmoduler 

Et andet stilrent, praktisk og moderne element til dine vægge er vægmoduler. I Mini Montana serien finder du flere forskellige typer af vægmoduler, som giver dig mange muligheder, når det kommer til at indrette dine vægge. 

Modulerne fra Mini Montana er i sig selv flotte at se på, og de udgør derfor på egen hånd dekorationer på væggen. Dekorationselementet bliver dog kun smukkere, hvis du indretter modulerne med bøger, aviser, blade eller lignende, mens modulerne også kan bruges til udstilling af dine yndlingsobjekter som eksempelvis nips eller billeder. Således vil moduler fra Mini Montana gøre din væg mere levende og tredimensionelle.