Hvorfor vælge PLUS1 som tandlæge i Fields?

Det er vigtigt at gå til tandlægen regelmæssigt, men som noget af den eneste sundhedspleje i Danmark, venter der tit en regning efter et tandlægebesøg. Dine tænder er en vigtig del af din krop, så derfor fortjener de også at blive behandlet godt. Her kan du læse mere om, hvilken tandlæge du skal vælge.  

Find en tandlæge tæt på dig  

Det kan være svært at komme afsted til en tandlæge. Heldigvis kan du hjælpe dig selv på vej ved at vælge en klinik, som er tæt på dig. Hvis du vælger en tandlæge, som du går forbi regelmæssigt, kan det hjælpe dig med at huske at komme afsted. Du kan blandt andet finde en tandlæge Fields, hvis du bor omkring Fields i København. Når du så alligevel er i centeret, kan du blive mindet om, at det snart er et stykke tid siden, at du sidst har fået kigget på dit smil. Det gode ved PLUS1, som er tandlægen i Fields, er, at klinikken er nem at komme til med offentlig transport. Det er en kæmpe fordel, hvis du ikke selv har bil til at komme frem og tilbage.  

Undgå smerter med et tandlægebesøg  

Hvis du oplever, at du har smerter i munden, når du spiser eller på andre tidspunkter, kan det være et tegn på, at det er på tide at tage til tandlægen. Der kan være mange grunde til mundsmerter, så det er altid en god ide at få det tjekket. Hvis der er noget galt med dine tænder, vil din hjerne gøre dig opmærksom på det ved at give dig smerter. Derfor er det en god ide at lytte, i stedet for at gå videre med din hverdag, selvom det er nemmere. Hvis du regelmæssigt tager til tandlæge, vil du kunne forebygge mod de smerter.  

Forebyg tandproblemer  

Der er ikke samme fokus på tænder, som der er på resten af kroppen. Det betyder desværre, at mange danskere går rundt med problemer i tænderne, som de ikke får løst hurtigt. Hvis du er en af dem, som oplever gener med dine tænder, så kan det virkelig betale sig at besøge tandlægen. Udover at få hjælp til de problemer, som du allerede har, kan tandlægen hjælpe med at løse fremtidige tandproblemer. De er trænet i at se tegn på forskellige skader, så I kan nå at lave en forebyggende behandling. Det betyder, at du helt vil undgå at have ondt.  

Undgå at alvorlige sygdomme spreder sig til resten af kroppen  

Det er skræmmende at tænke på, men der findes alvorlige sygdomme, der starter i munden. Selvom det er sjældent, så kan du få kræft i munden, hvis du spiser usundt, drikker eller ryger meget. Selvom risikoen er lav, så kan ubehandlet kræft være livstruende. Mange sygdomme kan sprede sig gennem blodbanen over længere tid. Det betyder, at sygdomme, som starter i munden, kan ende i lungerne, hjernen og endda hjertet. Der er altså en tydelig sammenhæng mellem sundheden i munden og i resten af kroppen.