Derfor er det vigtigt at du har styr på dit blodtryk – få en blodtryksmåler til hjemmet

Efter statistikkerne, så har over en million danskere forhøjet blodtryk, det er cirka hver 5. voksne dansker. Forhøjet blodtryk kan skade både dit hjerte og dine blodkar og det gør det oftest uden at du kan mærke noget som helst. Derfor er der også mange, som slet ikke opdager at de har forhøjet blodtryk. Der er nemlig sjældent voldsomme symptomer, forbundet med forhøjet blodtryk. Dette er selvom det faktisk kan skabe uoprettelige skader på hjerte-kar systemet og skabe problemer som blodpropper og hjerneblødninger. Derfor er det også vigtigt, at du får tjekket dit blodtryk regelmæssigt. Det kan du gøre hos lægen eller også kan du gøre det nemmere for dig selv og sundhedssystemet og få en blodtryksmåler til hjemmet.

blodtryksmåler

Her finder du blodtryksmålere til hjemmet som er godkendte

En blodtryksmåler, som du kan bruge derhjemme er efterhånden blevet så præcis og nem at bruge, at du sagtens vil kunne få en korrekt blodtryksmåling hjemmefra. Det er en god måde for dig at få et overblik over dit blodtryk og uden at du skal være den store belastning for sundhedssystemet. På Homecare.dk kan du finde et stort udvalg af blodtryksmålere og kan derfor finde den der passer bedst til dig og dine behov. Det er et firma der har mere end 20 års erfaring med blodtryksmålere og du vil derfor kunne være sikker på, at du både får en godkendt, men også god blodtryksmåler, som giver præcise målinger. Der findes mange modeller og producenter på markedet og det kan derfor være svært, at finde den helt rigtige blodtryksmåler. Dette problem vil du kunne imødekomme, ved at benytte dig af Homecare. På markedet finder du oftest blodtryksmålere til lave priser, men dette betyder oftest at de ikke er godkendt, dette er ikke et problem, hvis du køber en blodtryksmåler på det angivne link.

Sådan får du bedst målt dit blodtryk derhjemme

Det er vigtigt at du køber en godkendt model og at du køber den hos en forhandler, som du er tryg ved og har tillid til. Du vil på denne måde både være sikker på at få en rigtig måling og dermed være sikker på at du får et rigtigt indblik i, hvordan dit blodtryk fungere. Hvis dit blodtryk er forhøjet, så er det en god idé at få det dobbelt tjekket hos lægen. På den måde kan du være sikker på en mere korrekt måling og samtidig vil du også i samråd med din læge, kunne finde den helt rigtige årsag og dermed også behandling til dit problem. Blodtrykket kan svinge meget i løbet af en dag og dette kan være i forbindelse med mange ting, det kan både være på grund af rygning, hvis du lige har drukket kaffe eller alkohol, det kan også være på grund af fysisk aktivitet og mange andre ting. Der er derfor tider på døgnet, hvor det er bedst at måle dit blodtryk, men hvis du vil have det mest korrekte overblik, så kan du med fordel måle dit blodtryk flere gange om dagen.