Guide: Sådan vælger du den bedste hårmaske til netop dit hår

Trænger dit hår også til noget kærligt pleje og kærlighed? Så skal du bestemt investere i en lækker hårmaske, som vil give dit hår glansen og sundheden tilbage igen. Mange af os går rundt med hår, der trænger til en kærlig hånd uden, at vi er klar over det. Læs med her i artiklen og få nogle gode bud på, hvilken hårmaske du skal vælge til netop dig hår. Du kan finde en god hårmaske til dit hår på linket her. 

Til dig hvor håret mangler glans 

Mangler dit hår også lidt glans for at blive helt perfekt? Så skal du klart have fat i en fugtighedsgivende hårmaske, som kan give dit hår glansen tilbage igen. Her skal du gerne lede efter ingredienser som giver fugt. Det kan for eksempel være diverse olier, som kan give dit hår mere glans. Husk også at hvis dit hår mangler glans, kan det være en god ide at spise mere olie og fedtstoffer, da dette sagtens kan ses i håret også. Derudover skal du forsøge at mindske brugen af varme på dit hår, og huske at beskytte det for solens farlige stråler. Alle disse ting er nemlig med til at sikre en fin glans i dit hår. 

Til dit hvor hovedbunden trænger til kærlighed 

Er det ikke så meget håret, men i stedet hovedbunden, som trænger til kærlighed hos dig? Så er det klart det, du skal vælge at fokusere på. Her kan det være en god ide først at finde ud af, hvilken form for kærlighed, din hovedbund trænger til. Er det skæl, der bøvler? Eller måske tør hovedbund? Når du har fundet ud af dette, skal du blot vælge den hårmaske, som hjælper på netop dette. Hvis du er lidt i tvivl om, hvad din hovedbund egentlig trænger til, kan det være en god ide at starte med en god skrubbecreme lavet til hovedbunden. Her kan du så i første omgang få skrubbet alle de døde hudceller væk fra din hovedbund, da det ofte kan være disse, som forsager kløen og ubehaget i hovedbunden. Det er i hvert fald en god start. 

Til dig med hår der knækker 

Har dine spidser og dit hår generelt en tendens til at knække? Så kan det være en god ide at finde en hårmaske, som skal fokusere på at hele håret. Det kan for eksempel være igennem ingredienser som aloe vera. Her er fugt også en vigtig ingrediens, da fugt er med til at gøre håret mere spændstigt, som i sidste ende kan mindske, at håret knækker. Så her skal du igen også kigge efter ingredienser som for eksempel diverse fugtgivende olier. Hvis dit hår knækker og ser usundt ud, kan det også være en god ide at investere i nogle vitaminer, som er specifikt lavet mod sundere hår. Husk igen også at spise madvarer med masser af de gode fedtstoffer i, så du også kan overføre en masse fugt til håret igennem din kost. Så vil dit hår takke dig i sidste ende.