Derfor er stofbleer en helt fantastisk investering, hvis du snart skal være mor eller far

Går du også og glæder dig til at skulle blive mor eller far indenfor det næste stykke tid? Så har du sikkert gået og tænkt over, hvad du egentlig skal have anskaffet dig, inden den lille nye kommer til verden. Rigtig mange forældre verden over er virkelig glade for stofbleer, og derfor er de selvfølgelig også på listen, når det handler om, hvad du skal have klar til jeres nye søde baby. Læs med her hvorfor. Du kan også finde en masse fine stofbleer i masser af farver og mønstre på dette link: https://www.parcellet.dk/shop/stofbleer-256c1.html.

God til det værste gylp

Den første grund til at du skal vælge at investere i stofbleer er, at stofbleer er virkelig gode til at samle gylp op og væk fra tøjet, og så kan det nemt bruges som en barriere mellem dig og babys gylp, efter baby har fået mælk igennem amning eller flaske.

stofbleer

Gode til at dække under amning

Den anden grund til at du skal vælge at investere i stofbleer er, at stofbleer er virkelig gode til at kunne hjælpe dig med at holde dig dækket, hvis du skal amme i offentligheden – for eksempel i toget eller på en cafe. Dog er der i øjeblikket stor forståelse for, at kvinder giver deres børn mad igennem amning uden et dække, men derfor kan det jo godt være, at det er lidt grænseoverskridende i starten. Her er en stofble så virkelig god til at dække dig selv lidt til, hvis det er det, du vil.

God som et let sommertæppe

Den tredje grund til at du skal vælge at investere i stofbleer er, at stofbleer er helt perfekte som et lille let sommertæppe til din baby. Det kan for eksempel være, at din baby kun har ble på, fordi det er alt for varmt til tøj. Så kan du eventuelt vikle en stofble omkring barnet, mens du er ved det, så det kan du lidt ekstra varme fra tæppet, hvis det skulle blive lidt køligt. Her skal du dog være ved barnet hele tiden, så det ikke får viklet sig ind i tæppet og skader sig selv, og du skal kunne fjerne tæppet, hvis det igen bliver for varmt til barnet. Det er nemlig svært for nyfødte at komme af med overskydende varme.

God til at omfavne baby, når baby skal sove

Den fjerde grund til at du skal vælge at investere i stofbleer er, at stofbleer kan være rigtig gode til at vikle rundt om din baby som en swaddle, når barnet skal sove. Denne metode til søvn er ikke så udbredt i Danmark, men det er noget de fleste gør i for eksempel USA. Dette skyldes, at børn godt kan lide at være i en tilstand, hvor de kun svagt kan bevæge deres arme og ben, da det minder dem om at være tilbage i maven, hvor der hele tiden var trygt og dejligt. Husk dog igen sikkerheden her, da det jo er det vigtigste, når det gælder din søde nye baby.