Nyheder

Forslag til sportsgrene som du kan spille denne vinter

Der er mange måder at holde sig i form på, og nogle er bedre egnede til sommerperioden, hvor vejret er godt. Ønsker du at komme igennem efteråret og vinteren på en god måde, hvor du holder dig i form? Det til tider triste vejr kan gøre det svært at holde humøret oppe, og videnskaben har bevist, at sport og motion kan mindske symptomer på vinterdepression og stress. Badminton er en fantastisk sport til vinteren og efteråret, da det er let at komme i gang i en lokal hal. 

Spil badminton dette efterår og vinter 

Du kunne overveje at gå i gang med badminton eller en anden sportsgren hvor der spilles indendørs. Find dit sportstøj frem og køb et par fjerbolde og en ketcher, som du kan tage med i det lokale fritidscenter eller hal. Man bestemmer helt selv om man går i gang sammen med et par venner, eller om man starter på et hold, hvor der er trænere. Find ud af hvad dit ambitionsniveau er, og giv badminton en chance. Det er nemt at blive bidt af badminton, da sporten kan komme til at gå rigtig hurtigt, når man bliver god til den.  

Køb fjerbolde og ketcher og kom hurtigt i gang 

Det kræver ikke meget mere end et par fjerbolde og en ketcher for at komme i gang med badminton. Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil investere, men det kan altid betale sig at købe fjerbolde i høj kvalitet. Kvalitetsudstyr holder længere og kan ofte give en bedre oplevelse, når man spiller, men der intet i vejen med at købe noget billigt grej for at komme i gang. Du kan også spørge folk, du kender, om de har noget gammelt udstyr, som du kan købe eller låne, og på denne måde få fat i godt udstyr til en bedre pris.  

Overvej at anskaffe dine egne træningsredskaber 

Fitnesscentre er populære, og det kan være rart at træne derhjemme. Ved at skaffe dig dine egne træningsredskaber bliver det nemmer at få trænet før eller efter arbejdsdagen. Om sommeren har mange nemmere ved at tage i fitnesscenter, og det kan være på grund af ferie, eller fordi det bare er nemmere at gå ned i fitnesscentret, når vejret er dejligt. Køb for eksempel en løbemaskine eller en romaskine for at få den motion, du har brug for hver dag i vinterperioden.  

Prøv vægklatring hvis du ikke er glad for bolde 

Hvis du er på udkig efter en god motionsform eller sportsgren, men ikke er særligt glad for bolde, så skal du selvfølgelig ikke tvinge dig ud i boldsport. Vægklatring og atletik er blot nogle eksempler på sportsgrene hvor du hverken får brug for bolde eller fjerbolde. Vægklatring minder ikke om særligt mange andre sportsgrene, og det kan være en fantastisk hobby som giver styrke, og som skubber til ens grænser. Man behøver ikke at klatre ti meter op på væggen til at starte med, men det kan føles spændende at blive modigere og stærkere for hver gang man klatrer.