Ved du hvad e juice er?

E juice er en væske, der også går under navne som e væske eller dampvæske, og er en væske, der fyldes på en e cigaret. Hvis du har en e cigaret, så er der nærmest ingen begrænsninger i, hvilke muligheder du har, når der skal købes væske ind – det hele afhænger af dine behov og ønsker.

gosmoke.dk kan du finde alt, hvad du har brug for – du kan få e juice med nikotin, hvis du skal tilfredsstille det behov, og i forskellige styrker, men du kan også få dem uden, hvor der blot er god smag. I virkeligheden har du adgang til mere end 100 forskellige smage og varianter, som alle er unikke.

Du får kun e juice af bedste kvalitet, og fordi der holdes øje med markedet og udviklingen, så vil der altid være noget, du kan lide og vil bruge.

Hvad består e juice af?

Hver e juice har sin egen smag, hvilket netop er en fordel for dig, fordi du så har meget mere at vælge mellem. Men der er også forholdsvis stor interesse for at finde ud af, hvad e juicerne ellers består af, hvor sagen er den, at mange af de ting, der er i e juicerne, er noget, der findes mange andre steder, og som vi bruger hver dag – men det er måske derfor, vi ikke hører ret meget om dem.

For at juicen kan blive til damp, så kræves der det, der kaldes for en væskebase, der normalt består af Vegetabilsk Glycerin og Propylenglycol, der lyder meget kemiske, men det er det, der skal til for at kunne lave væsken om til damp.

Fordelingen er normalt omkring 50/50 af hver, og der er naturligvis lovgivning, der regulerer indholdsstoffer og mængder.

Og så naturligvis aromastofferne, der i sig selv giver duft og smag, hvor væsken nok ville være lidt kedelig uden.

Hvilke smage kan du vælge mellem?

Der er uendeligt mange muligheder, hvor der er nogle grundsmage – så kan du vælge at twiste smagene i den ene eller den anden retning, hvis du gerne vil have noget, der ikke er for sødt eller for stærkt.

Grundkategorierne er frisk, frugt, lakrids, sødt, tobak og andet, hvor du kan finde en masse forskellige muligheder for at sammensætte netop din smag.

Men hvordan finder du så den rigtige smag? Jamen det er i virkeligheden det store spørgsmål, og der er dybest set kun en måde at finde ud af det på, nemlig ved at prøve dig frem i praksis.

Om du er erfaren bruger af e juicer eller ny inden for kunsten, så ligger der et godt råd i, at du holder dig til den smag, du normalt bedst kan lide, og så starter her.

Du kan også få med nikotin og i forskellige styrker, hvor det er vigtigt, at du tænker over, hvor meget du skal ryge på den, og i den forbindelse vælger styrken så den ikke bliver for stærk, du kan nemlig godt få nikotinforgiftning, hvis du suger for meget igennem på en for stor styrke.