Rejs til udlandet i praktik med TryMedics

Vil du gerne opleve at rejse med formål? Hvis du er præstuderende, universitetsstuderende eller studerer indenfor det sundhedsfaglige område, så kan du tage et praktikophold i Uganda eller Tanzania. Praktisk erfaring er en vigtig del af dit uddannelsesforløb og kan styrke din karriere fremadrettet. Få dit førstehåndsindtryk i et hospitalsmiljø og hjælp samtidig der hvor det virkelig gavner. Med Try Medics får du en unik mulighed, som du aldrig vil glemme.

Overvejer du en sundhedsfaglig uddannelse?

Er du færdig med din ungdomsuddannelse og overvejer en sundhedsfaglig uddannelse, så har du en unik mulighed for at komme i praktik i et hospitalsmiljø. Her kan du be- eller afkræfte om det virkelig er sundhedsvidenskaben du gerne vil studere. Opnå erfaringer der eventuelt kan tælle i en kvote 2 ansøgning på universitetet. Det er oplagt til dig der overvejer at blive læge, sygeplejerske eller jordemoder. Ligesom kommende tandlæger og fysioterapeuter vil få gavn af et praktikophold hos Try Medics.

Er du studerende på en sundhedsfaglig uddannelse?

Er du en af de mange der lige nu er i gang med at studere medicin, odontologi, sygepleje eller jordemoder, så kan det være ideelt for dig at tage på praktik med Try Medics. Få klinisk erfaring i et sundhedsmiljø der vil styrke din specialisering. Samtidig vil du få en grundlæggende og detaljeret forståelse af hvad det vil sige at drive sundhedspleje i et uland. Du kan booke dit praktikophold på egen hånd eller kombinere det med et praktikforløb på dit uddannelsessted.

Book et praktikophold der giver tryghed

Når du booker et praktikophold hos Try Medics vil du drage på eventyr med stor tryghed. Her er der sørget for alt hvad du får brug for under opholdet. Både support før afrejse så du kan foretage de helt rette forberedelser der kræves for din ønskede destination. Samtidig vil du sættes i kontakt med andre danske studerende der skal på samme rejse som dig. Dernæst kan du rejse afsted og koncentrere dig fuldt ud og praktikken og din læring. Her vil du nemlig blive modtaget i lufthavnen og transporteret til det Try Medics hus som du skal bo i under opholdet. Her er der kokke, rengøringspersonale og guides der kan sørge for at du ikke skal gøre meget mere end at lære under tryghed.

Kombiner dit ophold med flere destinationer

Det er muligt at kombinere din praktik med forløb af et ophold i Uganda og efterfølgende Tanzania eller omvendt. Her får du muligheden for at få flest mulige indtryk og forskellige erfaringer fra hver destination. Under dine ophold har du mulighed for at opleve destinationen til fulde. Der er nemlig weekendudflugter som giver dig den ultimative rejseoplevelse. Oplev hovedstaden og bylivet eller tag med på vilde ture i det fri, hvor du kan opleve den unikke natur. Mød det lokale folk, også udenfor hospitalerne. Få et indblik i både private og offentlige hospitaler, med hver deres aktiviteter. Noget som de tidligere praktik-studerende i høj grad kan anbefale.