Tag til reformertræning og få sved på panden!

Er du vild med at få sved på panden? Der er mange danskere der bruger deres fritid på at dyrke sport af en den ene eller anden slags. Nogle syntes det er fedt at tage i fitnesscenteret, imens andre nyder at dyrke en bestemt sportsgren. Hvis du gerne vil prøve en anderledes form for træning, der med garanti giver dig sved på panden, så skal du prøve reformertræning. Det er en træningsform som styrker alle dine muskler i kroppen. Find ud af om det er noget for dig, så du kan tilmelde dig et hold igen hvis du er vild med det. 

Prøv det fede træningshold 

Reformertræning bliver typisk afholdt i et træningscenter, hvor du kan tilmelde dig på holdet. Det er en god ide at undersøge hvad der ligger nærmest din bopæl, så du ikke skal bruge meget unødvendig transporttid. Tid og sted skal naturligvis gå op i en højere enhed, så du kan nå det ugentlige hold. Derfor er det godt at tjekke hvilke muligheder du har. Der er f.eks. reformertræning Lyngby som du kan besøge. Pilates Lyngby får ugentlig mange tilmeldninger til de forskellige træningshold. Derfor skal du være hurtig hvis du vil sikre dig en plads. 

Det går reformertræning ud på

Reformertræning er en træningsform hvor du skal bruge en speciel maskine til at styrke dine forskellige muskelgrupper i kroppen. Under træningen får du både styrket din smedighed, styrke og koordination. Træningen er dermed effektiv og du kan tydeligt mærke, at hele din krop har været i bevægelse efter en times træning med instruktør. Under reformertræningen bliver din krop udsat for en belastning, som du kan tilpasse alt efter krop og reformerens fjedre. Selve træningen består af en glidende vogn, hvor du bruger vægten og fjedrene til at styre belastningen og dermed hvor hårdt det er. 

Skal du prøve det?

Reformertræning Lyngby byder altid nye ansigter velkommen til reformerholdet, så de kan prøve at finde ud af om træningen er noget for dem. Selvom du altid hører fordele og ulemper ved forskellige hold, så er det ikke til at vide hvad du præcis syntes om det. Det er meget individuelt hvordan den enkelte dansker kan lide at presse sig selv og træne. Derfor bør du selv prøve noget forskelligt for at blive klogere på, om reformertræning kunne være noget for dig.

Hvad syntes danskerne om reformertræning?

På internettet er der blandede meninger omkring reformertræning. Generelt set er de fleste danskere positive og syntes de bliver presset en del, imens instruktøren viser hvad hvordan niveauet er. Mange bliver overraskede over hvor hårdt det egentlig er. Er det første gang du prøver det, skal du ikke blive forskrækket over at kroppen kan finde på at ryste. Det er en ny slags belastning som kroppen udsættes for, og det skal den lige lære før du har det helt fint efter en omgang reformertræning.