En frokostordning er måske lige præcis det der skal til i din virksomhed?

Hvis du gerne vil glæde dine medarbejdere og gøre dit for at skabe dagens højdepunkt på arbejdspladsen, så er det måske lige præcis en frokostordning ud leder efter? En frokostordning sørger for, at der er et sundt og nærende måltid tilgængeligt til alle dine ansatte og medarbejdere og giver energi til en hel lang arbejdsdag. Yderligere er det en gestus der viser, at du sætter pris på din medarbejderstab og som vil gøre, at du styrker arbejdsmoralen en hel del. På www.able.dk findes der mange forskellige frokostordninger som du kan gøre brug af, det er blot at vælge den der vil være et hit i din virksomhed og så vil det blive leveret lige til døren. 

Skab den perfekte pause fra arbejdet 

Når du vælger at det er en frokostordning der skal køre i din virksomhed, så skaber du måske først og fremmest dagens højdepunkt. Der er ikke nogle der skal sørge for at smøre kedelige flade madpakker. Virksomheden får nemlig leveret en lækker, sund og nærende frokost lige til døren, hver eneste dag. Med en frokostordning giver du dine medarbejdere muligheden for den perfekte pause fra arbejdet for en stund. Her er det ikke dagens opgaver der ligger først fremme på læberne, men at være fælles om et lækkert måltid. Hvis du selv sidder med til bords, så vil du hurtigt opdage, at en frokostordning er med til at styrke fællesskabet og skabe grobund for gode snakke udenfor arbejdsemnerne. 

Du kan sørge for at der er energi nok til hele arbejdsdagen 

Du kan med en frokostordning sørge for, at dine medarbejdere får den rette næring der skal til, for at opretholde en god energi hele arbejdsdagen lang. Det er uanset om der her er tale om et ægte herrehold, der virkelig forstår at få nogle kalorier indenbords. Der vil være rigeligt med mad til alle, uanset om i er mange eller få og med en frokostordning, kan du selv være med til at bestemme, om der skulle være særlige præferencer som din virksomhed eller dine medarbejdere og ansatte vil have prioriteret. Det kan eksempelvis være at der er et ønske om veganske eller vegetariske måltider på bordet, eller hvis det er desserten efter frokosten der vil komme til at gøre den helt store forskel. 

Er chefen ikke helt overbevist om, at en frokostordning er nødvendig? 

Har du forsøgt at overtale chefen med alle de gode argumenter om, at der er et ønske om en frokostordning? Hvis chefen endnu ikke helt er ovebevist om at det er en frokostordning der skal til, så betyder det dog ikke at muligheden er udelukket. Uanset om i er mange eller få, bestiller som privat eller som virksomhed, så kan du finde en frokostordning i dit område. Gå sammen med ligesindede kolleger, der heller ikke er helt tilfreds med at skulle smøre flade kedelige madpakker hjemmefra og bestil jeres egen frokostordning allerede i dag.