Lækre kunstartikler af høj kvalitet

Kunstartiklerne er afgørende for enhver kunstner, uanset erfaringsniveau. Det gælder uanset om vi snakker kvaliteten af det papir, som der tegnes på, de blyanter der tegnes og farves med, de pensler der bruges til at male med, og så videre. Der er mange produkter involveret i den proces det er at skabe kunst, og det gælder uanset om du er nybegynder eller garvet kunstner. Man kan desuden argumentere for, at ens blyanter eksempelvis skal passe til ens papir. Her er tykkelse og især vægten afgørende. Jo mere papiret vejer, jo mere kan det holde til. Her vil papir til almindelige blyantstegninger ikke være særlig tungt, i hvert fald ikke i forhold til papir til akvarelmaling som skal kunne rumme en del vand fra malingen.

Derudover fås papir og blokke også med forskellige overflader, hvor en meget ru overflade vil give et rustikt look på ens tegning, og et meget glat stykke papir tillader en helt anden detaljegrad.

Farveblyanter er kunstnerens værktøj

Når det kommer til kunst og at være kreativ, så er en farveblyant ikke længere bare en farveblyant. Her begynder mærker og nuancer at spille ind på en måde, som trækker det fra at være en pakke farver købt i det lokale supermarked, til at være et sæt farveblyanter som er en kunstner værdig. Hvis du vælger farveblyanter fra Faber Castell så er du garanteret et produkt, som er af høj kvalitet.

Faber Castells farveblyanter er nogle af de bedste på markedet, og deres mange sæt har meget at byde på. Der findes nemlig sæt med alt fra 12 styks i de mest gængse farver, til æsker med op mod 120 forskellige farver blyanter. Sæt med farveblyanter fra Faber Castell er et godt valg for kunstnere, der ønsker et bredt udvalg af farver at arbejde med. Sættene indeholder farveblyanter i alle regnbuens nuancer samt nogle ekstra naturlige nuancer som brun og grå. Blyanterne er fremstillet af pigmenter af høj kvalitet, så de giver rige, levende farver, når de bruges på papir.

Et hav af kunstartikler

Faber Castell producerer også blyanter til forskellige teknikker og metoder. Her kan du finde akvarelblyanter, polychrome blyanter, Goldfaber blyanter, og mange andre sæt. De laver også en række andre hjælpemidler, som kan være yderst brugbare under arbejdet med kunsten. Du kan eksempelvis finde tegnestubbe, støvfrie viskelædere, blyantspidsere og blyanter, der er særligt udviklet til at blande to eller flere farver sammen.

De forskellige sæt fra Faber Castell fås ofte i praktiske opbevaringsæsker og -etuier, som gør det nemt for dig at holde det komplette overblik over alle dine farver hele tiden. Derudover er det nemt og praktisk at tage med sig, samtidig med at blyanterne er beskyttet. Hvis du først taber en blyant, så kan pigmentstiften indeni knække. Det betyder, at uanset hvor mange gange du forsøger at spidse blyanten, så vil spidsen altid knække af. På den måde forkortes levetiden af dine blyanter gevaldigt. Derfor er det utroligt vigtigt, at du passer godt på dem og sørger for, at de ikke får nogle større stød eller tabes.