Hvad du skal bruge i en tennistaske

Er du startet til tennis eller går rundt og overvejer det? Så skal du have dig en tennistaske. Ellers så går det ikke. Tennistasken er næsten vigtigere end alt andet. Det er vigtigere end tennisketcheren. Det er vigtigere end skoene. Det er endda vigtigere end boldene. Uden en tennistaske, så kommer du aldrig afsted. Det lyder måske dramatisk, men det er sandt. Ketchere og bolde kan være besværlige at slæbe på, derfor har du brug for en ordentlig tennistaske som for eksempel dem, du kan finde inde på https://sporthouz.dk/tennistasker

Tasker er en god start 

Generelt set, når det kommer til rækkefølgen af udstyr som du gerne skulle starte med at købe, så ligger tennistasken over alt andet. Det er meget fordi dit valg af taske, former alt det andet. Afhængig af hvilken taske du har valgt dig, så kan det bestemme hvilken ketcher du har plads til. Om hvor mange bolde du så derefter har plads til at tage med. Og om du skal skifte tøj hjemmefra, eller du godt kan nøjes med at skifte henne i hallens omklædningsrum. 

Alt dette kan du ikke vide, før du har valgt taske. Lad os sige at du har valgt ketcher og du så bagefter finder ud af, at du ikke har plads til den i din taske? Så skal du ud at finde dig en ny taske. Hvorimod, hvis nu du var startet med tasken, så kendte du omfanget af hvad du havde med at gøre. Du kendte dit pusterum. 

Men det kan være en god ide at vide hvad dine valg er, før du tager et. Der findes nemlig en masse dejlige tennistasker derude, afhængig af hvilken farve du vil have den i og så videre. Generelt set bliver dit valg kogt ned til tre forskellige muligheder: en ketcher taske, en håndtaske eller en rygsæk. Så kan du også bestemme dig, om du vil have en taske kun til bolde? 

De forskellige bud tilbyder dig forskellige forhold 

Der er mange gode sider og dårlige sider ved alle mulighederne. Tag den første for eksempel, ketcher tasken. Dette er en stor ketcher formet taske, som du kan smide op på ryggen eller holde i hånden. Den er enorm praktisk, især til tennis. Men den er også meget stor. Den har plads til hele to ketchere, hvis du skulle få brug for det. Den er lavet til den professionelle tennisspiller, som skal have sin reserve ketcher med. Der er også plads til tøj og et par bolde i denne. Den er perfekt til tennis, den er bare stor. 

Det andet valg er håndtasken. Denne ligner en almindelig sportstaske, som man transporterer ved at holde den i hånden. Denne er også rigtig praktisk og kan godt have en enkel ketcher i sig, hvis man ikke lukker den helt. Det er praktisk hvis man giver den plads til det, den kan bare være svær at bære på, da man skal holde den i hånden. Hvis man ikke er til det, findes der den almindelige rygsæk.