Denne indretningstrend kommer til at boome i 2021

Den hvide indretningsstil med rene linjer og det kliniske udtryk har for længst udtjent sin værnepligt og i år 2021 vil den måske møde sit endelige. Der er på tide personlighed og sanseindtryk bliver en del af de danske hjem og det er faktisk også så småt begyndt at tage sit indpas. Allerede i slutningen af 2020 kunne man begynde at se små indretnings forsøg med forskellige materialer, farver og former og det vil kun tage til i 2021. Læs med i denne artikel og find ud af, hvordan du kan invitere den sanselige og taktile indretning ind i dit hjem. 

Plakater til stuen kan skabe mere liv og personlighed i din indretning 

Den sanselige og taktile indretning, hvad betyder det lige og hvordan fungere det? kort og godt er denne indretningsstil nok den indretningsstil med færrest retningslinjer. Det handler om at komme tættere på sig selv og naturen. Du skal have fokus på det kreative og på at mikse og matche forskellige materialer, tekstiler og farver. Det drejer sig om at have det sjovt og få personlighed ind i indretningen og der skal faktisk ikke så meget til. Du kan gå ind på dette link https://citatplakat.dk/plakater/plakater-til-hjemmet/plakater-til-stuen/ og finde sjove og flotte plakater til stuen. Men hvad har det lige at gøre med den sanselige og taktile indretning, spørger du sikkert. Og det er faktisk ret så enkelt, du kan med disse plakater til stuen skabe mere liv og personlighed i din indretning, læs endelig videre og find ud af hvordan. 

Sådan hænger plakater i stuen sammen med den sanselige og taktile indretning 

Denne indretningsstil har det formål at få dig væk fra skærmene mere i ét med naturen og med dig selv. Med plakater til stuen kan du altså finde lige nøjagtig de citater eller billeder der matcher dig og din personlighed, du kan endda matche flere aspekter af den, ved at matche flere forskellige billeder. Disse billeder kan du smukt fremvise med flotte trærammer, som er et af de materialer der bliver brugt meget i den sanselige og taktile indretning. Dette materiale som virker lidt råt i det, kan du skabe nogle fine kontraster til ved at vælge billeder med afdæmpede farver eller bløde puder, tæpper eller plaider. Du kan også give din indretning et mere luksuriøst præg med smukke guld eller messing detaljer. Og du kan også, som denne indretningsstil indbyder til, mikse og matche. Nu mere du tør, nu mere vil du også i sidste ende få ud af det. Ydermere kan du også skabe din helt egen kunstudstilling midt i din stue med smukke og udtryks fyldte plakater til stuen, som er vist frem i lige nøjagtigt den eller de slags rammer du finder mest passende. Og dernæst er det ellers bare at lege med forskellige former, farver og udtryk. Måske et tæppe fra Indien eller en puf fra Marokko. Du kan endda skabe mere liv eller en følelse af regnskov eller tropeparadis med en masse potteplanter.