Sport & Fritid

Outdoor aktiviteter er igen populære – Inviter vennerne med ud på overlevelsestur

Mange danske børn har nok på et tidspunkt i deres liv trukket i uniformen og kaldt sig selv spejder. Efterhånden som computeren begyndte at dominere store dele af vores hverdag, glemte mange dog værdien af færdsel i den fri natur. Det ser dog ud til at have vendt. Mange er blevet trætte af den stillesiddende og usunde tilværelse foran computeren, hvorfor de i stedet er begyndt at tage ud igen. Det kan du også gøre, men medmindre du bare vil tage en gåtur, kræver det en smule forberedelse.

Udfordr jer selv

Det gør sig ikke mindst gældende, hvis du gerne vil have et par venner med ud. Det kan det kun blive sjovere af, og så kan I sammen holde humøret højt. Det kunne jo for eksempel være, at I skulle genoplive de gamle spejderdage med en overlevelsestur. Det kan naturligvis forstås på mange forskellige måder, alt efter hvor friske i er. Det kan sagtens bare betyde en vandretur med telt på ryggen men pitstop i supermarkedet. I kan dog også prøve at overleve på de danske skoves svampe og bær i en dag, hvis I er klar på at presse jer selv, som tilværelsen foran skærmen næppe gør det.

Uafhængigt af, hvor seriøst I tager overlevelsesaspektet på jeres overlevelsestur, er det rigtige udstyr essentielt. Ellers kan en tur i det fri gå fra udfordrende til irriterende. Det anbefales, at du køber dit udstyr fra outdoor-mærker såsom Jack Wolfskin. På den måde er du sikker på, at udstyret faktisk er lavet til at blive brugt på den måde. Jack Wolfskin laver for eksempel både tøj og sko til brug ude i den fri natur.

jack wolfskin

Jack Wolfskin

Det betyder, at bukser fra Jack Wolfskin ikke kun er rare at gå langt i. De er også fyldt med lommer til ekstra udstyr og afvisende for typisk dansk regn. Ligeledes er sko fra Jack Wolfskin selvfølgelig de oplagte vandresko til jeres ture i den lokale skov. Derudover skader det selvfølgelig heller ikke, at Jack Wolfskin udelukkende bruger bæredygtigt tekstil i deres tøjproduktion. Det betyder, at du ikke behøver have dårlig samvittighed, når du færdes i den smukke natur, mennesker så småt er ved at ødelægge. I det hele taget er tøj og udstyr fra Jack Wolfskin altså bare rart at gå I, hvorfor det er heldigt, at meget af det også godt kan bruges til daglig. Lige meget hvor ofte du altså får brugt det ude i naturen, kan det altså sagtens svare sig at investere i tøj og andet udstyr fra Jack Wolfskin.

Hvis du har den slags til at ligge i skabet, er der også langt større chance for, at du selv tager ud på ture i fremtiden eller inviterer vennerne med ud igen. Så kan det jo være, at I kan tage den til det næste niveau til den tid.