Nyheder

Find den bedste campingplads i Østjylland

Planlægger du campingferie til Østjylland? Leder du efter de bedste overnatningsmuligheder i telt, hytte eller campingvogn?

Der er intet federe end en frisk campingferie med mange timer ude i naturen sammen med familien eller venner. Det er lidt et sats, når man skal finde en god campingplads til ferien, da man naturligvis gerne vil finde den bedste overnatning i et idyllisk område tæt på oplevelser og aktiviteter.

Læs med her og kom et skridt tættere på den perfekte campingferie med inspiration til de bedste overnatningsmuligheder i Østjylland.

Book din campingplads nemt og enkelt!

Camping skal være hyggeligt, komfortabelt og ikke mindst nemt. Heldigvis er det gjort overskueligt og ligetil for dig, så du hurtig kan finde den helt rigtige campingplads til din ferie. 

Book din campingplads her, og find de bedste overnatningsmuligheder med Camping Østjylland. Du finder en oversigt over samtlige campingmuligheder og faciliteter så du let og enkelt kan booke din Campingplads Østjylland med de bedste aktiviteter og sjoveste oplevelser lige i nærheden. 

Campinghytte eller familietelt? 

Hvis du ikke selv har styr på campingudstyret, så frygt ej! Med Campingplads Østjylland er der styr på det hele, selv hvis du kommer uden telt eller sovepose. Campingplads Østjylland tilbyder telte du kan leje, samt udstyr til overnatningen. 

Hvis du ikke er til teltovernatning, så findes der også lækre campinghytter med behagelige senge, spisepladser og opbevaring. 

Leder du efter en smart mellemting? Så kan du booke en overnatning i et topmoderne villatelt med stole, borde og senge til op til fire personer.

Overnat tæt på seværdighederne!

Campingplads Østjylland tilbyder overnatningsmuligheder med aktiviteter lige i baghaven. Bo i smukke omgivelser tæt på skøn natur. Du kan overnatte i gåafstand fra rolige søer med mulighed for kajaksejlning, eller smukke skove, som indbyder til idylliske vandring omringet af dyreliv. 

Ønsker du at være tættere på byliv og seværdigheder? Campingplads Østjylland ligger ikke langt fra både Århus, Skanderborg og Horsens så du hurtig kan komme fra din campingplads til de omkringliggende storbyer, og opleve kultur og byliv på din ferie.

Bæredygtig camping

Ferie i hjemlandet er et bæredygtigt alternativ i forhold til en udenlandsrejse i fly. Og når du booker camping hos Campingplads Østjylland er du ydermere med til at træffe et bæredygtigt valg på din ferie. 

Byrup Camping er en af de få 4-stjernede campingpladser i Østjylland, som har modtaget et certifikat på, at dette er en bæredygtig campingplads. 

Det vil sige, at der træffes ansvarlige og miljøbevidste valg i forhold til klima og naturen, så du kan overnatte med god samvittighed på din ferie. 

Camping er en oplevelse for hele familien

Campingplads Østjylland har de bedste campingmuligheder til dig og dem du rejser med. Der skal være noget til en hver smag, derfor garanteres du, at kunne finde en god overnatningsmulighed til hele familien. 

Hvad end du og din familie er til, så findes der en god campingløsning til jer. Om den står på luksusferie med hytteophold eller teltovernatning i naturen, så findes de bedste muligheder hos Campingplads Østjylland.