Nyheder

Hav god samvittighed med økologisk undertøj

Vi har belastet naturen alt for længe nu. Nu er vi nødt til alle at handle og passe på vores natur og vores klode. Ellers ødelægger vi den fuldstændig, og det går ud over os selv. 

Der er heldigvis mange områder, vi kan sætte ind på, når vi vil passe lidt bedre på naturen. Der er de store ting, som politikerne skal beslutte og sætte i gang. Men der er også de helt små ting, som du kan ændre. Fx kan du begynde at købe økologisk undertøj. 

Køber vi alle økologisk, så bliver der brugt færre sprøjtemidler. Der bliver stillet flere krav til produktionen. Det er krav om bæredygtighed og at passe på miljøet. 

Bæredygtigt og luksuriøst 

Skifter du over til økologisk undertøj, behøver du på ingen måde at se det som et tab. Økologisk undertøj kan nemlig sagtens være både økologisk og bæredygtigt, samtidig med at det er luksuriøst og lækkert. 

Der findes noget økologisk undertøj kvinder kan bruge, som ser godt ud og som føles godt. Det er designet flot, og der er tænkt på detaljerne. Det sidder godt på kroppen og er blødt. Samtidig giver det en bedre samvittighed, fordi det er økologisk og ikke ødelægger miljøet lige så meget som det undertøj, der ikke er økologisk. 

Vær med i kampen 

Kampen for at redde vores planet er gået i gang. Mange mennesker har ændret deres liv mere eller mindre. Mange kæmper for at skubbe til politikerne, så de tager nogle mere bæredygtige beslutninger. Du kan også være med. 

Du behøver ikke at gå ind i politik for at gøre en forskel. Selv i din egen personlige hverdag kan du gøre noget. Det handler nemlig om, hvordan vi alle sammen lever vores liv. Vi skal skære ned på vores miljøbelastning. 

Kom med i kampen ved at ændre på nogle af de valg, du tager i det daglige. Det kan være dit valg af undertøj. Det kan være, at du vælger at tage cyklen i stedet for bilen. Eller at du tager en ekstra trøje på i stedet for at skrue op for oliefyret. 

Start i det små 

Ansvaret ligger ikke kun hos politikerne, der kan lave store ændringer i vores livsstil. Du kan selv ændre på nogle ting, og det vil også have betydning. Selv de helt små ting tæller med. Og det er de små ting, som er nemmest at starte med. 

Tænk på bæredygtighed i dine dagligdagsvalg. Vælg gerne økologisk. Vælg økologisk undertøj, mad og alt andet. Når der er et økologisk alternativ, så vælg det. 

Kig efter bæredygtighed, og tænk på ikke at overforbruge. I stedet for at købe fem sæt undertøj, som hverken er økologisk eller af god kvalitet, så køb noget bedre. Køb to sæt undertøj, der er fremstillet økologisk, og som kan holde længere, fordi det er god kvalitet. Vælg også noget, du vil få brugt meget, fordi det har et flot design og sidder godt på dig. 

Du kan være med til at redde naturen, og du kan starte med økologisk undertøj.