Livstil & Mode

Lys og servietter hører sammen ligesom brød og smør

Der er bare noget ved stearinlys og servietter, der passer så godt sammen. Måske er det fordi, de begge er så alsidige indretningsgenstande. Stearinlys kan bruges til at skabe stemning til en romantisk middag, mens servietter kan tilføje et strejf af farve eller personlighed til enhver borddækning. I dette blogindlæg vil vi se på nogle forskellige måder at dekorere dit bord på ved hjælp af stearinlys og servietter. Så uanset om du er vært for en særlig begivenhed eller bare ønsker at tilføje lidt pift til dine daglige måltider, så læs videre for at få nogle gode idéer! Der hersker ingen tvivl længere, lys og servietter gør festen lidt ekstra

Hvis du nu undrede dig

Men hvad nu, hvis du ikke er vært for en begivenhed? Kan stearinlys og servietter stadig bruges til at pynte dine daglige måltider? Svaret er et rungende ja! Her er nogle gode ideer til at bruge stearinlys og servietter til at give hverdagen lidt flair:

Hvis du leder efter en måde at tilføje lidt romantik til dit måltid på, kan du prøve at dække bordet med stearinlys og røde servietter. Denne klassiske farvekombination vil helt sikkert sætte stemningen for enhver særlig lejlighed. For et elegant touch kan du prøve at bruge hvide stearinlys og guldrandede tallerkener. Dette look er perfekt til feriemiddage eller enhver anden formel lejlighed. Hvis du ønsker at tilføje et strejf af sjov til dit måltid, kan du prøve at bruge mønstrede servietter og farverige stearinlys. Det er en fantastisk måde at pifte ethvert bord op på, og det vil helt sikkert få et smil frem på dine gæsters læber. Så der har du det! Et par enkle idéer til at bruge stearinlys og servietter til at pynte dit bord med. Uanset om du er vært for en særlig begivenhed eller bare ønsker at tilføje lidt ekstra til dine daglige måltider, så prøv disse idéer. Du vil ikke blive skuffet!

Den gode fest kræver også den gode oppytning

Hvis du planlægger en fest, kan du med stearinlys og servietter tilføje et strejf af klasse. Her er nogle tips til, hvordan du kan bruge disse ting til at dekorere dit festbord:

– Hvis du går efter et formelt look, kan du prøve at bruge hvide stearinlys og guldrandede tallerkener. Dette look er perfekt til feriemiddage eller enhver formel lejlighed.

– Hvis du ønsker at tilføje et strejf af sjov til din fest, kan du prøve at bruge farvestrålende servietter og farverige stearinlys. Det er en god måde at give dit bord personlighed på, og det vil helt sikkert få et smil frem på dine gæsters læber.

– Hvis du leder efter en måde at skabe en romantisk stemning på, kan du prøve at dække bordet med stearinlys og røde servietter. Denne klassiske farvekombination vil helt sikkert skabe en god stemning ved enhver særlig lejlighed. Uanset hvad du er til og hvad I fejrer, så er lys og servietter en sikker vinder.